Marca Ergodesign

Mobila marca ERGODESIGN se află pe piața bulgară din 1996. În toți acești ani compania noastră s-a afirmat ca simbol al înaltei calități și design de mobilier autentic.

Produsele noastre sunt destinate persoanelor active și pozitive, exigenți cu modul acestora de viață, care își caută transformarea căminului prin intermediul soluțiilor elegante și interesante care, în același timp, nu omit necesitatea dotărilor practice, cum ar fi confortul, ergonomia și multifuncționalitate.

Fabrica noastră este amplasată în Ruse. Pe o suprafață de 10 000 m2, compania noastră operează cu două hale de producție pentru Mobilier tapitat și mobilă corp, echipamente de înaltă tehnologie, dispunem de depozite logistice pentru materiale și productie finală și o clădire independentă de afaceri.

Timp de mulți am colaborat cu cei mai importanți producători europeni de mașini, feronerie și materiale pentru industria mobilei. În țară avem o colaborare de succes cu cei mai importanți comercianți, studiouri de design interior, arhitecți și proiectanți. Pentru aceștia din urmă oferim și serviciile centrului nostru de design pentru lucrul cu clienții în cazul comenzilor individuale.