“Noi nu urmăm trendurile, noi le impunem!” – Colecția 2016/17 este aici!

Suntem extrem de bucuroși să vă prezentăm dar și să vă împărtășim din emoțiile pe care designerii noștri de produs – Petar Petrov și GherganaAndreeva – le-au concretizat în noile noastre modele de mobilier. Acestea au un anumit ”je ne saisquoi”, după cum spun francezii, sau ”acea calitate de nedescris care face diferența”. Fiecare dintre modelele propuse de noi reprezintă supremația în design și reflectă începutul unor noi tendințe. 9 modele noi, 9 produse de top care vor stârni interesul profesioniștilor, al pasionaților de decorațiuni și al iubitorilor de soluții moderne și practice pentru casă.

Suntem extrem de mândri să vă prezentăm mult-așteptatul Catalog 2016/17 care include 8 seturi noi de dormitor și 1 model nou de canapea, dar și alte 8 modele din oferta noastră actuală care au fost îmbunătățite.

N1atlas

Piesa de referință a noii colecții este pur și simplu extraordinară. Dormitorul ATLAS impresionează cu tăblia înaltă și capitonată, precum și prin volumul spațios care creează un spațiu confortabil potrivit pentru întreaga familie. Folosind o interpretare modernă a unor motive bine-cunoscute din designul de mobilier, ATLAS este un model care va ajunge cu siguranță un ”clasica viitorului”.

N1nordic

Un dormitor căruia nu-i poți rezista! NORDIC este un model nou de mobilier din catalogul nostru. Linia scandinavă de mobilier minimalist invită la o relaxare completă dar, în același timp, stimulează caracterul jucăuș și rebel al subconștientului. NORDIC este un model artistic pentru tineri și adulții cu spirit tânăr, deschiși la experiențe nonconformiste.

N3bianca

Trezește-te zâmbind în fiecare dimineață, după un minunat somn odihnitor!La dolce vita! BIANCA este un set de dormitor absolut necesar pentru o odihnă adevărată. Mirosul inegalabil de lemn, combinația discretă de culori și confortul oferit de tăblia capitonată sunt detalii care te invită la relaxare… și la un somn liniștit. Fuziunea dintre detaliile moderne și clasice îți va aduce în casă o atmosferă unică de confort și varietate a formelor.

N4duet

DUET este o soluție ingenioasă pentru sufrageria dumneavoastră. O canapea într-o combinație armonioasă de culori care oferă individualitate fiecărui membru al familiei. Aranjează pernele după gustul tău, așază-te oriunde vrei – DUET este o poveste despre iubire, indiferent de diferențele de personalitate. Acest model beneficiază de un mecanism de dormit confortabil și de lăzi de depozitare funcționale în care se poate păstra lenjeria de pat.

N5flamingo

Odihna dumneavoastră este garantată! FLAMINGO este un dormitor de familie care poate deveni o oază de relaxare după o zi lungă de muncă. Acest model a fost special creat cu o tapițerie de înaltă calitate care poate fi oricând îndepărtată și curățată. FLAMINGO beneficiază de un accesoriu special: o ladă de depozitare perfectă pentru a scăpa de dezordinea de zi cu zi.

N6grace

Un alt model realizat de noi este GRACE – un dormitor care se potrivește perfect cu gusturile pretențioase ale unui om puternic. Designul artistic face ca acest model de mobilier să se potrivească perfect cu stilul oricărei locuințe și să creeze accente prețioase. Acest set de dormitor garantează un somn pe măsura unui rege și oferă o eleganță de 24 de carate activităților de zi cu zi.

N7sense

Un model cheie din noul nostru catalog este SENSE, un dormitor inspirat de frumusețea formelor naturii. Detaliile curbate, folosite pentru prima dată într-o colecție de mobilier, conferă o notă artistică ce poate transforma orice locuință dintr-un mediu al formelor geometrice rigide într-un spațiu de locuit confortabil, plin de căldură și relaxare. SENSE introduce o inovație neconvențională care intenționează să readucă farmecul clasic de acasă și să creeze un loc de odihnă unde putem evada din ritmul alert al vieții moderne.

N8helena

V-o prezentăm pe HELENA, întruchiparea frumuseții adevărate, în numele căreia s-au dat numeroase bătălii. Un dormitor seducător și fermecător în a cărui îmbrățișare vei trăi momente de o adevărată relaxare. Tapițat cu un material de înaltă calitate, o stofa luxurianta de o delicatețe incredibilă, acest set de dormitor este înzestrat cu cele mai extraordinare detalii. Dramatic, nobil, etern… victoria este în mâinile tale.

N9stochholm

Pentru toți cei care iubesc tăbliile de pat înalte și tapițate, STOCKHOLM are o înălțime de 57 cm și este echipat cu o tăblie înaltă și cu un mecanism de ridicare ce vă permite să utilizați într-un mod ingenios partea interioară a patului. Un model de top din noua noastră colecție, care se potrivește perfect în locuințele spațioase.

Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
free download udemy paid course
download micromax firmware
Download WordPress Themes
udemy course download free