Ergodesign vă prezintă un nou model de canapea din piele naturală

canapea-din-piele-naturala-maro

Designul neconvențional și materialele de lux conferă canapelei Galera un caracter distinctiv. Manopera care combină tehnici atemporale, transformă fiecare detaliu într-un simbol. Este tapițată cu piele naturală, modelul are locuri voluminoase și tetiere confortabile, pentru a putea să vă bucurați de un confort desăvârșit. Lemnul masiv este stil „vintage”, tratat cu ceară de albine, creează un sentiment real de istorie în camera dvs. de zi, însă, de asemenea, vă permite să vă bucurați de mobilă ani la rând.

Baza de lemn este până la podea, în acest fel nepermițând intrarea prafului sub canapea și, în același timp, fiind rezistent la lovituri și zgârieturi. Pentru a se obține un efect antichizat, lemnul este prelucrat conform tehnologiei vechi, cu ceară de albine naturală, fără a se utiliza lacuri și solvenți sintetici, dăunători pentru sănătate. Sunt disponibile 6 culori diferite de lemn.

Husele locurilor pentru șezut, spătarelor și tetierelor permit să fie scoase, să fie spălate, curățate prin curățare chimică sau schimbate cu unele noi.

Partea din spate a locurilor de șezut și spătarele sunt făcute dintr-o rețea 3D respirabilă. Aceasta permite ventilarea constantă a aerului proaspăt în perne, fapt care previne dezvoltarea acarienilor și a mucegaiurilor în umplutură. Locurile pentru șezut respirabile și spătarele rămân moi și confortabile, chiar și atunci când sunt făcute din piele naturală.

Canapeaua este însoțită de un mecanism dublul de dormit rezistent și confortabil, prelucrat din tuburi metalice cu diametrul de 3 cm și somiere lamelare de lemn.

Taburetul poate fi poziționat ca șezlong pe partea stângă, șezlong pe partea dreaptă sau ca modul separat de șezut. Atunci când taburetul se desparte de canapea, se eliberează un loc suplimentar pentru șezut. Șezutul taburetului se ridică și volumul său interior de folosește ca ladă.

Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
udemy free download
download micromax firmware
Premium WordPress Themes Download
online free course